Markem-Imaje 9405

•Можност за печатење до 5 реда алфа-нумеричка информација
•Височина на фонтот од 5 до 32 точки
•Височина на симболите од 1.5мм до 11. мм
•Брзина на печатење – до 4.6 м/с
•Голем избор на 1D и 2D бар кодови:EAN8/EAN13/UPCA/UPCE бар кодови Шифра 39 ирелевантни 2 од 5, Datamatrix, QR код

Category:
 • Description

  Product Description

  Безпроблемен                       

                                    

  • Најефективен систем за самопрочистување на печатарската глава, разработена до моментов во индустријата
   • Куќиште од нерѓосувачки челик со степен на заштита IP55 без неопходност за добавување на воздух
   • Систем на Вентури и високо сигурна пумпа осигурувајќи вакуум и притисок со автоматска контрола на обртите на пумпата во зависност од температурата на околината и работните параметри
   • Потполно автоматизирани процедури за сигурно конзервирање и де-конзервирање при подолготраен престој

  Удобен

  • Лесен, компактен, мобилен, лесен за монтажа
  • Компактна глава за печатење со фабрички центрирани елементи, без неопходност за секојдневно подесување
  • Нема штелување на дизната или капките на млазот
  • Брза и чиста смена на консумативите за време на работа на принтерот
  • Нов, револуционерен 7” touch screen дисплеј во боја
  • USB slot, SD port, Ethernet
  • Интуитивен кориснички интерфејс
  • Можност за меморирање до 100 натписи
  • Нема потреба од воздух при работа на принтерот

  Економичен

  • Кондензор на Пелтие осигурувајќи ја најниската потрошувачка на адитив

  До 30{37900187bc7522dde1dfa8df7d6995d4a4d710a416097f181c8d9f0bec6124e8} намалена консумација на електрична енергија