9028 MI

▶ Тежина: 18,5 кг

▶ Флексибилен кабел од 2 метри

▶ Кабинет од нерѓосувачки челик

▶ Рејтинг за заштита од прав / влага: IP55 рејтинг

▶ Не е потребен растителен воздух

▶ Работен температурен опсег: 0 ° до 40 ° C, во зависност од користеното мастило

▶ Влажност: 10{37900187bc7522dde1dfa8df7d6995d4a4d710a416097f181c8d9f0bec6124e8} до 90{37900187bc7522dde1dfa8df7d6995d4a4d710a416097f181c8d9f0bec6124e8} без кондензација

▶ Електрично напојување: 100 – 120 V или 200 – 240 V со автоматско префрлување; фреквенција 50/60 Hz; моќност 34 W

Category:
 • Description

  Product Description

  Единствена на пазарот, 9028 ќе го намали времето на застој

  благодарение на неговите автоматски функции за поставување и оптимизиран

  потрошен менаџмент систем

  Повеќе време на работа благодарение на точноста

  дисплеј на ниво на потрошен материјал и ефикасен

  замена без запирање на вашето производство.

  Нова линија на масти со голема адхезија способна за кодирање на најтешките супстрати, вклучувајќи брзо-сушење MEK-бесплатно мастило и трајно мастило.

  Константен квалитет на печатење

  Касетите се автоматски управувани притоа прилагодени параметрите за печатење.

  15{37900187bc7522dde1dfa8df7d6995d4a4d710a416097f181c8d9f0bec6124e8} адитивна потрошувачка намалување благодарение на ново дизајнираната  xидрауличен систем.

  печатење надвор од вашите очекувања

  најпаметните мастило коло: m6 ‘

  Со својот иновативен дизајн на кертриџ, ќе доживеете напредна потрошувачка  управување.

  Лесно е и секогаш толку чисто  обезбедување целосна компатибилност со вашиот

  други маркери-Imaje принтери.

  паметно потрошен. не е потребно поставување

  Во срцето на вашиот 9028, можете да го промените M6 ‘ мастило коло за помалку од шест минути и на своја.

  Едноставно кликнете на него и кликнете на него. Чиста е, лесно и го оптимизира времето на операторите.

  Карактеристики на печатење

  ▶ Моно-струја за печатење

  ▶ глава G (резолуција на печатење: 71 dpi)

  ▶ До 4 реда на печатење

  Брзина на печатење: до 4,4 m / s

  ▶ Висина на фонтот од 5 до 24 точки

  ▶ Висина на карактери: од 1,8 до 8,7 мм

  ▶ Широк избор на знаци (латински, арапски, кирилица,

  Грчки, јапонски, кинески, хебрејски, корејски …)

  опции

  ▶ Еден и дводимензионален баркод (Datamatrix)

  ▶ Ethernet поврзување

  ▶ Комплет за притисок за печатење (потребен е погоден воздух)

  ▶ Самостоен комплет за притисок (не е потребен заводлив воздух)

  ▶ 3-метен папочна врвца

  Операции

  ▶ Библиотека за пораки (до 100 пораки)

  ▶ меѓународен оператор / машина интерфејс (избор на 31 јазик)

  ▶ Голем wysiwyg позадинско осветлување синиот екран

  ▶ Интегрирана помош за навигација и дијагностика

  ▶ Создавање логоа директно на интерфејсот на операторот / машината

  ▶ USB порта

  ▶ Магистрално коло M6

  ▶ Контролата на брзината на леталото гарантира обележување на квалитетот

  ▶ Автоматски избор на фонтови, во зависност од брзина на печатење и растојание на печатач / објект

  ▶ Можност за избор на типови на мастило: брзо без сушење MEK и МЕК, базирани на алкохол,       промена на бојата за процесот на стерилизација

  ▶ 2 запечатени интелигентни касети, по 0,8 литри

  ▶ Брзо поврзување / исклучување на дополнителната опрема (фотоелемент, енкодер, аларм)

  ▶ РС-232 поврзување додатоци

  ▶ Печатачот поддржува: штандови (нерѓосувачки челик или алуминиум), држач за на маса или на         ѕид

  ▶ Капак на главата на нерѓосувачки челик

  ▶ фотоелемент

  ▶ Енкодер

  ▶ Светилник за аларм (24 V)