Markem-Imaje 9040 Contrast

-Една глава со една или две дизни кои овозможуваат печатење на текст со висина од 24 односно 48 точки, како и печатење на логоа и баркодови.

-Голем избор на пигментирани мастила

-Голем WYSIWYG дисплеј и QWERTY тастатура за полесно користење

-Пристап до главните опции преку икони

-Користи бело пигментно мастило за печатење со висок контраст врз темни површини

Category:
 • Description

  Product Description

  Безпроблемен

  • Куќиште од нерѓосувачки челик со степен на заштита IP54
  • Автоматско регулирање на параметрите во зависност од околната средина за постојан висок квалитет на натписот
  • Системот за самопрочистување се грижи за печатарската глава со цел безпроблемно стартување на принтерот

   

  Удобен

  • Компактен и лесен за монтажа, во согласност со човечкиот раст, обезбедува максимален комфор за операторот.
  • Компактна глава за печатење со фабрички центрирани елементи, без неопходност за секојдневно подесување
  • Брз и лесен достап до консумативите и додавање на консумативи за време на работа на принтерот
  • Флексибилно и отпорно на надворешни влијанија црево кое ја поврзува главата за печатење со принтерот со должина од 3 метри

   

  Економичен

  • Оптимизиран систем со ниска потрошувачка на адитив
  • Континуирана автоматска регулација на вискозитетеот на мастилото