Транспортно Црево за Нормален режим Super Еlastic

Структура:
– PVC светла, транспарентна ѕид
– PVC крути, бела спирала

Прилог :
– вшмукување и транспорт на вода и течности или цврсти материјали
– за нормален режим на работа
– поголема флексибилност

Технички карактеристики :
– Работна температура: -5 до +60

Според нормата UNI EN ISO 1307: 2008: :
– внатрешен дијаметар: +/- 2{37900187bc7522dde1dfa8df7d6995d4a4d710a416097f181c8d9f0bec6124e8}
– релевантен толеранција: +/- 5{37900187bc7522dde1dfa8df7d6995d4a4d710a416097f181c8d9f0bec6124e8}

Дополнителни информации:
Достапни се и други бои и големини. Ве молиме прашајте за минимални производствени количини и комерцијални услови.

  • Description

    Product Description