Транспортно Црево. Формула ослободена од “фталати”

Структура:
– PVC светла, транспарентна ѕид
– PVC крути, црвена спирала

Прилог :
– вшмукување и транспорт на вода, сокови, пиво, вино и дестилати до 28 алкохол
– за тежок режим на работа

Технички карактеристики :
– Работна температура: -5 до +60
– масна одвнатре

Според нормата UNI EN ISO 1307: 2008: :
– внатрешен дијаметар: +/- 2{37900187bc7522dde1dfa8df7d6995d4a4d710a416097f181c8d9f0bec6124e8}
– релевантен толеранција: +/- 5{37900187bc7522dde1dfa8df7d6995d4a4d710a416097f181c8d9f0bec6124e8}

Дополнителни информации:
Достапни се и други бои и големини. Ве молиме прашајте за минимални производствени количини и комерцијални услови.

  • Description

    Product Description