• ISO/VDMA цилиндри

ISO/VDMA цилиндри – Цилиндри со клипници, во разни димензии, облици, кои одговараат на ISO 15552 и VDMA 24562 стандарди со и без магнетен прстен на клипот.

Leave a Reply