• Пневматски цилиндри

Пневматски цилиндри – Минијатурни и стандардни цилиндри, за едноставна монтажа, со еднострано и двострано дејство, со еднострана и двострана клипница предвидени за заштеда на енергија предвидени за минимум 5 милиони циклуси. Со пневматско или гумено амортизирање на крајот на одот.

Leave a Reply