1.3 Црева

Црева – PU стандардна изведба, за компримиран воздух и вода во 29 различни бои, екстремно флексибилни во радиус дури до 2R во стандардни должини од 20 и 100 метри. Црева од мек полиуретан, мек PU. Најлон и црева од мек најлон, по избор и како незапалив во 6 бои. Специјални црева – антистатички, црева според Clean room, PTFE и PFA со добра хемиска и термичка отпорност, црева отпорни на абење и заварување и спирални црева.

Leave a Reply