Нерѓосувачки челик

Нерѓосувачки челик – отпорни на корозија во различни облици и димензии, изработени од нерѓосувачки челик според SUS316 и FKM заптивен материјал. Наменети за температури од -5 до 150оC при воздух, вода или пара. Употреба во прехранбена индустрија, процесна техника, медицина, машиноградба без потреба од подмачкување.

Leave a Reply