9040

9040/9040 s / 9040 IP65

Конфигурација:

- Глава со една или две дизни
- Систем со една или две глави за печатење

- G глава (резолуција на печатење: 71 dpi); M глава (резолуција на печатење: 115 dpi); P глава (резолуција на печатење: 178 dpi)

 Брзина на печатење: до 5.5 m / s

 Карактеристики на натписот:

- До 8 реда текст

- Големина на фонт – од 5 до 24 точки

- Големина на симболите – од 0.7 до 18.2 mm

- 1D и 2D бар кодови (Datamatrix)

- Широк избор на букви (кирилица, латиница,

арапски, грчки, јапонски, кинески, хебрејски, корејски)

Интерфејс:

- Голем WYSIWYG син дисплеј

- Мени на 29 јазици

- Меморија – до 2000 натписи

Размена на податоци: преку PCMCIA, Compact Flash и SD картички; USB; RS-232/422 комуникација, паралелен интерфејс, многу влезно-излезни можности за далечинска контрола; Ethernet конекција

 Куќиште: од нерѓосувачки челик, заштита од прав и влага IP54

 Потреба од компримиран воздух: Не

Потрошен материјал:

- Широк спектар на мастила – брзосушечки и на алкохолна основа

- Кертриџи за мастило и разредувач со зафатнина 1.0 l

Дополнителни можности:

- IP65 (бара компримиран воздух)

- Висока (S) верзија

- Кит за херметизациска заштита на главата

- 5 или 8 метри флексибилно црево на главата за печатење

- Извивање на 90 ° на цревото за главата за печатење

- Извивање на 90 ° главата за печатење

 

Брошура за принтер 9040

 

 

9040 Contrast

 Конфигурација:

- Систем со една или две глави за печатење

- G глава (резолуција на печатење: 71 dpi); M глава (резолуција на печатење: 115 dpi)

 Брзина на печатење: до 5.5 m / s

 Карактеристики на натписот:

- До 8 реда текст

- Големина на фонт – од 5 до 24 точки

- Големина на симболите – од 1.2 до 18.2 mm

- 1D и 2D бар кодови (Datamatrix)

- Широк избор на букви (кирилица, латиница, арапски, грчки, јапонски, кинески, хебрејски, корејски)

Интерфејс:

- Голем WYSIWYG син дисплеј

- Мени на 29 јазици

- Меморија – до 2000 натписи

Размена на податоци: преку PCMCIA, Compact Flash и SD картички; USB порта; RS-232/422 комуникација, влезно-излезен слот за далечински контрола; Ethernet конекција

Куќиште од нерѓосувачки челик, заштита од прав и влага IP54

Потреба од компримиран воздух:Да

 Потрошен материјал:

- Широк спектар на мастила – пигментни, брзосушечки, на алкохолна основа

- Кертриџи за мастило и разредувач со зафатнина 1.0 l

 Дополнителни можности:

- RS-422 комуникација

- Паралелен интерфејс

- Кит за херметизациска заштита на главата

- Извивање на 90 ° на цревото за главата за печатење

- Извивање на 90 ° главата за печатење

Comments are closed.