9232

9232

Конфигурација:

- Еднодюзова глава

- G глава (резолуција: 71 dpi)

 Брзина на печатење: до 6.6 m / s

 Карактеристики на натписот:

- До 5 реда текст

- Големина на фонт – од 5 до 32 точки

- Големина на симболите – од 1.8 до 11.4 mm

- 1D и 2D бар кодови (Datamatrix)

- Широк избор на букви (кирилица, латиница,

арапски, грчки, јапонски, кинески, хебрејски, корејски)

 Интерфејс:

- WYSIWYG 7-инчен широк touch screen екран

- Информации во реално време за ефикасноста на принтерот

- Систем за индикација за грешка

- Меморија – до 1000 натписи

- Мултијазично мени за управување на принтерот и составување на натписи

Размена на податоци: Ethernet конекција

 Куќиште / глава за печатење: куќиште на принтерот и куќиште на глава за печатење од нерѓосувачки челик, заштита од прав и влага IP56

 Потреба од компримиран воздух: Не

 Потрошен материјал:

- Мултифункционални, високи перформансни и контрастни; мастила на алкохолна основа, мастила, кои не содржат кетон и метил-етил-кетон

- Фабрички запечатени кертриџи за мастило и разредувач со зафатнина 0.8 l

 

 Дополнителни можности:

- Исклучително флексибилен 5-метарско црево на главата за печатење

- Класа на заштита IP66 (бара компримиран воздух)

- Ултрабрз режим со висококонтрастни решенија

- Кит за херметизациска заштита на главата

- RSS-232/422 конекција, паралелен интерфејс, повеќе влезно-излезни можности за далечинско управување

 

За повеќе информации, посетете специјалниот сајт:

http://www.markem-imaje-9232.com/

Comments are closed.