9030

9030/9030 IP65

Конфигурација:
       - Глава со една или две дизни
- G глава (резолуција: 71 dpi) или M глава (резолуција: 115 dpi)
Брзина на печатење: до 5.5 m / s
Карактеристики на натписот:
       - До 8 реда текст
- Големина на фонт – од 5 до 48 точки
- Големина на симболите – од 1.2 до 18.2 mm
- 1D и 2D бар кодови (Datamatrix)
- Широк избор на букви (кирилица,

латиница, арапски, грчки, јапонски, кинески, хебрејски, корејски)
Интерфејс:
       - Голем (WYSIWYG) син екран
- Мени на 31 јазици
- Интегрирано help мени за навигација и дијагностика
- Меморија – до 800 натписи
Размена на податоци: преку PCMCI и Compact Flash картички
Инк модул: IC60 систем за мастило
Куќиште: од нерѓосувачки челик, заштита од прав и влага IP54; IP65 – опција (бара компримиран воздух)
Потреба од компримиран воздух: Не
Потрошен материјал:
       - Широк спектар на мастила – брзосушечки и на алкохолна основа (БЕЗ метанол!)
- Фабрички запечатени кертриџи за мастило и разредувач со зафатнина од 0.8 l
Дополнителни можности:
       - IP65 (бара компримиран воздух)
- Ethernet конекција
- Кит за херметизациска заштита на главата
- Цревото кое ја поврзува главата за печатење се става под агол од 90°

Comments are closed.