9020

9020

Конфигурација:

- глава со една дизна

- G глава (резолуција 71 dpi)

Брзина на печатење: до 4.4 m / s

Карактеристики на натписот:

- До 4 реда текст

- Големина на фонт – од 5 до 24 точки

- Големина на симболите – од 1.8 до 8.7 mm

- 1D и 2D бар кодови (Datamatrix)

- Широк избор на букви (кирилица, латиница,

арапски, грчки, јапонски, кинески, хебрејски, корејски)

Интерфејс:

- Голем (WYSIWYG) син екран

- Мени на 31 јазици

- Интегрирано help мени за навигација и дијагностика

- Меморија – до 100 натписи

Размена на податоци: преку PCMCI и Compact Flash картички

Инк модул: IC60 систем за мастило

Куќиште: од нерѓосувачки челик, заштита од прав и влага IP54

Потреба од компримиран воздух: Не

Потрошен материјал:

- Широк спектар на мастила – брзосушечки и на алкохолна основа (БЕЗ метанол!)

- Фабрички запечатени кeртриџи за мастило и разредувач со зафатнина од 0.8 l

  Дополнителни можности:

- RS-232/422 конекција

- Кит за херметизациска заштита на главата

Comments are closed.